Hei uuden jäsenen huoltajat!


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Harrasteryhmämme noudattavat seuran opintosuunnitelmaa. Voimistelijat siirtyvät eteenpäin ryhmissä taitojen karttuessa omaan tahtiinsa. Näin taataan turvallinen ja mielekäs harjoittelu. Opintosuunnitelman löydät osoitteesta www.voimisteluklubilohja.com.

Jokainen harrastajamme on seuran jäsen. Jäsenmaksu on 50€/vuosi, se laskutetaan syksyn harrastemaksun kanssa. Jäsenmaksu sisältää Voimisteluliiton Jumppaturva -vakuutuksen. Jumppaturva on voimassa ainoastaan ohjatun tunnin ajan. Lisätietoa Jumppaturvasta löydät täältä. Vakuutusasioissa ottakaa yhteyttä seuran toimistoon joko sähköpostitse toimisto@voimisteluklubilohja.com tai puhelimitse 045 871 0977.

Tapaturmatilanteissa soitamme tarpeen mukaan huoltajan paikalle. Pidättehän siis huolen, että MyClubin tiedoista löytyy ajantasaiset yhteystiedot.

Jäsenmaksuun kaudella 2020-2021 sisältyy:
- Jumppaturva- vakuutus Voimisteluklubi Lohjan harjoitusvuorolla
- Merkkisuoritus- tapahtumiin osallistumisoikeus syksyllä 2020 ja keväällä 2021
- Synttärit jäsenhintaan Voimisteluklubi Lohjan telinesalissa
- Harrasteleireihin osallistuminen jäsenhintaan

Turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että ryhmän valmentajalla on tieto mikäli lapsellanne on krooninen sairaus (astma, diabetes, epilepsia jne.), neurologisia haasteita (adhd, add, spd, jne.) tai tuki- ja liikuntaelinten sairauksia. Myös mm. toistuvat nivelsiteiden venähdykset, polvi- ja selkävaivat on hyvä saattaa valmentajien tietoon, jotta valmennusta voidaan yksilöllistää. Näin vähennetään loukkaantumisriskiä ja taataan turvallinen harjoittelu.

Lapset ovat vanhemman vastuulla niin kauan, kunnes ohjaaja ottaa heidät salissa vastaan. Tätä ennen salissa ei saa mennä odotusaluetta pidemmälle. Telineille, matoille ja volttimonttuun meno on kielletty ennen tunnin alkua. Näiden sääntöjen noudattaminen on erityisen tärkeää kaikkien turvallisuuden kannalta. Käyttehän asian läpi lastenne kanssa.


Huolehdittehan, että lapsenne saapuu harjoituksiin terveenä, ajoissa eikä edellisestä ruokailusta ole kulunut liian pitkää aikaa. Vesipullo on välttämätön voimistelutunnilla. Turvalliset varusteet ovat mukavat ja sopivan viileät. Talvella salissa on viileämpi, jolloin alkulämmittelyn aikana voi tarvita lämpimämpää vaatetta. Roikkuvat narut, roikkuvat tai liian suuret vaatteet, korut, hiuspannat yms. ovat kiellettyjä harjoituksissa turvallisuuden vuoksi. Myös purukumin syönti harjoituksissa on kielletty. Harjoitellessa suosimme paljaita jalkoja, mutta tossut ovat sallittuja. Muistuttattehan lastanne huolehtimaan varusteistaan, jottei löytötavaroita kerry. Löytötavarat toimitetaan jatkossa kahden kuukauden välein kierrätykseen, asiasta tiedotetaan etukäteen. Tarkistakaa siis löytötavarapiste aina ohikulkiessanne.


Harrasteryhmissä yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa, mutta mikäli kausi jää kesken, muistathan ilmoittaa osoitteeseen toimisto@voimisteluklubilohja.com.

Lisätietoa seuran toiminnasta löytyy osoitteesta www.voimisteluklubilohja.com. Voit seurata meitä facebookissa https://fb.me/Voimisteluklubilohja ja instagramissa @voimisteluklubilohja. Tavoitat meidät myös sähköpostitse toimisto@voimisteluklubilohja.com ja puhelimitse 045 871 0977 ma-ti klo 10-12.

Salilla nähdään!

Voimisteluterveisin

Voimisteluklubi Lohjan väki