JÄSENKIRJE SYKSY 2018

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN SYKSYN TOIMINTAAN VOIKKAPERHEEN JÄSEN!

Olemme iloisia, että luet tätä kirjettä. Se tarkoittaa, että haluat kuulua Voimisteluklubi Lohjan voikkaperheeseen ja osallistua seuramme toimintaan. Tänän vuonna seuramme täyttää upeat 10 vuotta, joten ilmassa on totisesti suuren urheilujuhlan tuntua. Kuluneisiin vuosiin mahtuu paljon ja tänään seura on suurempi ja elinvoimaisempi kuin koskaan. Jäsenmäärämme oli viime keväänä huikeat 850 ja valmentajiakin meillä on yli 40. Valmennustunteja kertyy viikossa yli 140. Aikana, jolloin lehdet pullistelevat kirjoituksia lasten ja nuorten liikkumattomuudesta, voimme olla enemmän kuin tyytyväisiä tilanteeseemme. Ja ennenkaikkea olemme iloisia siitä, että jäsenemme syttyvät liikuntaan ja jopa rakastuvat voimisteluun yhtä voimakkaasti kuin mekin. Sanotaan, että seura on jäsentensä summa. Meidän seuramme on sitä ja vielä enemmän. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille!

 

Tässä tiedotteessa kerrotaan lyhyesti syyskauden tärkeistä päivämääristä ja muista käytännön asioista. Ryhmäkohtaiset tiedotteet ja tarkemmat tapahtumainfot julkaistaan nettisivuilla, facebookissa sekä sähköpostitse.

 

Syyslukukausi startataan maanantaina 20.8.2018 ja joululomalle suunnataan sunnuntaina 16.12.2018.

 

Harrasteryhmät eivät treenaa:

Vko 42 syysloma

13.-14.10. Telinevoimistelukisat salilla, tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!

6.12.2018 itsenäisyyspäivä

 

Seuran syyskokous pidetään 5.11.2018.klo 18 salilla, tervetuloa mukaan!VOIMISTELIJOIDEN TUONTI SALILLE JA VANHEMPIEN ODOTUSTILA

Pieniä ponnaripäisiä voimistelijoita puikkelehtii autojen lomassa salin pihalla, joten muistetaan noudattaa turvallisuusohjeita. Pihaan ajetaan sisään ensimmäisestä aukosta ja poistutaan jälkimmäisestä. Pysäköithän auton pysäköintiruutuun myös lyhyiden pysähtymisten ja kyydistä jättämisten ajaksi. Huoltoaseman pihalle pysäköiminen on kiellettyä.

Olemme muuttanut eteistilojemme järjestystä hiukan. Entinen flex-huone on nyt Vk-Shoppi ja toimisto käytössä ja sieltä löytyy myös seuran ostettavat tuotteet. Oven ollessa auki piipahda sisään moikkaamaan seuran työntekijöitä! Kuten aikaisemminkin, äiti- ja isiparkki on käytössä treenin ajan. Jätetään sali voimistelijoiden ja valmentajien valtakunnaksi, jolloin treenaaminen on turvallisempaa ja työrauha säilyy paremmin.


JUMPPATURVA JA LISENSSIT

Seura on vakuuttanut kaikki ei-kilpailevat harrastajansa jäsenmaksuun sisältyvällä Pohjolan Jumppaturva -vakuutuksella. Vakuutus on voimassa vain ohjatun harjoittelun aikana. Lisätietoa vakuutuksesta ja toimintatavoista on saatavilla seuran nettisivuilta ja vakuutusyhtiöltä. Kilpaileville harrastajille on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi, joka sisältää vakuutuksen tai vaihtoehtoisesti oma tapaturmavakuutus.

MUU TOIMINTA

Voimisteluklubi Lohjan tiloissa on mahdollista järjestää syntymäpäiväjuhlia, lisätiedot ja varaukset: synttarit@voimisteluklubilohja.com. Vuokraamme myös kokoustiloja, lisätiedot ja varaukset: toimisto@voimisteluklubilohja.com.

 

SEURATOIMINTAAN MUKAAN

Voimisteluklubi Lohjassa on mukana yli 850 toimijaa eri rooleissa. Viikoittain liikutamme lapsia ja nuoria yli 140 tunnin verran. Haluamme tarjota parhaan kokemuksen jokaiselle jäsenellemme, jonka vuoksi otamme mielellämme lisää toimijoita voikkaperheeseemme. Haluaisitko ohjata lasten liikuntaa? Onko sinulla jokin taito, jolla haluaisit auttaa meitä liikuttamaan lapsia, nuoria ja aikuisia? Tai olisiko sinulla idea, miten voisimme kehittää toimintaamme? Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä toimistoon sähköpostitse toimisto@voimisteluklubilohja.com tai hanna.lehtila@voimisteluklubilohja.com, tai Hannaan puhelimitse 040 512 7955 . Mietitään yhdessä sopiva tapa sinun kiinnostuksesi ja aikataulujesi mukaan.Ihanaa loppukesää ja syksyn alkua juuri Sinulle! Salilla nähdään!

 

Voimisteluterveisin

 Voimisteluklubi Lohjan toimiston väki sekä johtokunta