Onnistumisia Alppilan Salamoiden kilpailuissa

17.04.2016

Alppilan Salamoiden kilpailuissa Töölön kisahallissa oli tunnelma kohdillaan, kun D-luokan vanhemmissa voimistelijat onnistuivat upeasti ja kymmenen parhaan joukkoon ylsi kuusi lohjalaista voimistelijaa.

Voiton vei Salla Laakso, toiseksi sijoittui Laura Kemola ja kolmanneksi voimisteli Mari Vuolahti. Laura Heikura oli kuudes, Milja Karttunen yhdeksäs ja Aino Koivukoski kymmenes.
"Kisafiilis oli oikein hyvä ja erityisen tyytyväinen olen nojapuusarjan onnistumiseen", iloitsi voittopokaalin napannut Salla Laakso. Salla saikin nojapuilta hienot 8,5-9,00 pisteet.

Ylärivi: Olivia Sevón, Venla Karttunen, Wilma Kiesi, Aino Koivukoski, Milja Karttunen, Hertta Hänninen ja Jasmin Hiissa.
Alarivi: Laura Selin, Seela Vilkkilä, Sara Stenbacka, Laura Kemola, Salla Laakso, Mari Vuolahti, Elsa Ahmaoja ja Laura Heikura.

Lauantaina kilpailtiin myös C-luokassa. Elsa Norrby voimisteli hienot V -kategorian pisteet nuorempien ikäluokassa.
"Kisahalli on yksi mun suosikkisaleista. Kilpailuissa oli kivaa ja onnistuin hyvin nojiksilla ja hypyssä. Nojapuilla vauhdinotto onnistui paremmin kuin koskaan, ja puolijättiläinen onnistui myös hyvin. Hypyssä jouduttiin odottelemaan pisteitä tosi kauan, mutta sain parhaat pisteet koko nuorimpien ryhmästä. Tippuminen puomilta vähän harmitti, mutta silti sain V kategorian pisteet, jotka oli tavoitteenani kisoista", Elsa Norrby.

C-luokan vanhemmissa Pinja Heikkilä voimisteli upeat V -kategorian pisteet ja sijoittui viidenneksi.
"Kisat meni tosi hyvin ja onnistuin kaikilla telineillä. Nojapuilta sain omat ennätyspisteet", kommentoi tyytyväinen Pinja kilpailuiden jälkeen.
Samantha Austinin sijoitus oli seitsemäs myöskin V -kategorian pisteillä.

Sunnuntaina maajoukkuelinjan 2.luokassa Juulia Raitanen sijoittui nojapuilla toiseksi ja sai permannolta kaivatut nousupisteet.
Neliottelussa Juulian sijoitus oli yhdeksäs.

E-luokassa Helmi Österberg voimisteli neliottelun neljänneksi. Hypyssä Helmi oli hienosti jaetulla kolmannella sijalla pistein 12.300.
Elsi Tahvanaisen sijoitus neliottelussa 22.

Kilpailukausi jatkuu ensi viikonloppuna Liikuntamyllyssä, kun Voimisteluseura Kieppi järjestää Voimisteluliiton mestaruuskilpailut.