Kolme pronssia kotiin Espoosta

01.11.2015

Tuulimäen väestönsuoja täyttyi jälleen voimistelijoista. Espoon Telinetaitureiden järjestämiin kilpailuihin osallistui lauantaina yli 400 telinevoimistelijaa.
Voimisteluklubi Lohjaa edusti kilpailuissa 32 tyttöä, C-, D- ja E-luokissa.

C-luokan vanhempien tyttöjen sarjassa Milja Helander oli hienosti kolmas ja Minea Metsäranta viides. Tytöt suorittivat ehjät sarjat kaikilla telineillä.

Kovatasoisessa C-luokan nuorempien ikäluokassa Olivia Sevon voimisteli myös hienot IV-kategorian pisteet.

C-luokan kilpailu venyi neljä tuntia kestäväksi maratoniksi, eikä sen vuoksi ollut paras mahdollinen tilanne viimeisiin suorituksiin keskittymisen kannalta.

Eteenpäin on menty kaikilla telineillä. Erityisesti puomisarjojen varmuus ilahdutti valmentaja Iina Erolahtea. Hypyt ovat parantuneet huimasti koko ryhmällä.

Iltapäivällä D-luokan kilpailuissa Oosa Tahvanainen sijoittui kuudenneksi ja Milja Karttunen kymmenenneksi vanhempien ikäluokassa.

Pitkä kisapäivä huipentui E-luokan kilpailuun. Valmentajat Miia Nenonen ja Niina Vuorela olivat oikein tyytyväisiä tyttöjen suorituksiin.
”Paras kisa tytöiltä tähän mennessä, ennätyspisteitä ja hyviä sijoituksia tuli”.
Nuppu Gillberg sijoittui neliottelussa upeasti seistemänneksi, kilpailijoita oli yhteensä 46. Nuppu sai kaulaansa pronssisen mitalin puomilta, pistein 11.05.
Milja Malkamäki sijoittui hypyssä pronssille. Hypyssä onnistui muutkin seuran voimistelijat. Nuppu oli kymmenes, Elsi Tahvanainen 15. ja Emma Davidsson 17.