Mitallisadetta telinevoimistelijoille Tampereelta

08.10.2018

Mitallisadetta telinevoimistelijoille Tampereelta.


Voimisteluklubi Lohjan telinevoimistelijat aloittivat syksyn kilpailukautensa Tampereen Voimistelijoiden järjestämistä kilpailuista. Kilpailuihin osallistui yli 200 voimistelijaa ympäri Suomen. Voimisteluklubi Lohjalta osallistui kauden ensimmäisiin kilpailuihin 30 voimistelijaa. Voimistelijat osallistuivat eri luokkiin; B-luokasta aina Maajoukkueen pakolliseen luokkaan.

B-luokassa kilpaili seitsemän seuran  voimistelijaa, joista viidellä voimistelijalla oli ensimmäiset kilpailut telinevoimistelussa. Wilhelmiina Pietikäinen sijoittui kuudenneksi, Aivika Kullas seitsemänneksi ja Sonetta Knuutinen yhdenneksitoista saavuttaen 5. kategorian pisteet. B- luokassa kilpailivat myös Ida Kangas, Camilla Peurala, Elli Piirainen sekä Nea Janger. Kaikki tytöt onnistuivat sarjoissa kauden ensimmäisissä kilpailuissa iloitsi valmentajana kilpailuissa ollut Helmi Österberg.

C-luokassa voimistelivat  Helli-Noora Poutiainen , Helga Pasma, Emmi Kiviniemi, Miira Sundqvist, Säde Leino, Janette Koponen, Sofia Rahikka ja Nella Kuosmanen. Helli-Noora  sijoittui kuudenneksi kilpailuissa saavuttaen 5. kategorian pisteet.


D-luokassa Elli Jokinen voimisteli  toisissa D-luokan kilpailuissa hienot 4. kategorian pisteet.


E-luokassa kilpailivat Oosa Tahvanainen, Enni Salimäki, Olivia Sevon, Ellen Badermann, Henniina Närhi, Laura Selin ,Lotta Tenkanen,Minea Metsäranta, Martta Salovaara, Ilona Blomberg ja Elsa Norrby.

E-luokan nuoremmissa Ilona Blomberg voimisteli  4-ottelun kuudenneksi ja Henniina Närhi voitti hopeaa hypyssä telinekohtaisessa kilpailussa.

E-luokan vanhemmissa 4- ottelussa Voimisteluklubin voimistelijat veivät kaikki mitallisijat. Oosa Tahvanainen voitti, Enni Salimäki oli hopealla ja Ellen Badermann pronssilla. Hienon 4. ottelun täydensi vielä Minea Metsärannan 4. sija. Oosa Tahvanainen voitti telinekohtaisissa kolme telinettä: hypyn, nojapuut ja permannon, Ellen Badermann voitti puomin, hypystä ja nojapuilta Ellen sai hopeaa , Enni Salimäki sai hypyssä, nojapuilla ja puomilla pronssia ja Minea Metsäranta puomilta hopeaa ja permannolta pronssia.


F-luokassa Veera Vilkkilä voitti 4- ottelun sekä telinekohtaisissa hypyn, nojapuut ja permannon ja hopeaa puomilta. Milja Karttunen voitti puomin ja oli toinen 4-ottelussa, hypyssä, nojapuilla ja permannolla.


Maajoukkue-linjan pakollisissa Voimisteluklubi Lohjan Sara Stenbacka onnistui hienosti  kilpailuissa ja voitti oman sarjansa 4- ottelun.


Voisi sanoa, että tytöillä oli mitallisadetta Tampereella kommentoi valmentajat Emma Davidsson ja Niina Vuorela. Tämä oli hyvä kilpailukauden avaus ja ensi viikonloppuna kilpailemme omalla kotisalillamme. Kilpailuihin osallistuu 400 kilpailijaa . Kilpailut alkavat jo perjantaina klo 18.00 Maajoukkue-linjan kilpailuilla ja jatkuvat aina sunnuntai-iltaan saakka. Paikalle on vapaa pääsy eli tervetuloa seuraamaan telinevoimistelukilpailuja Voimisteluklubi Lohjan telinesaliin Vappulantielle.

 
11.11.2018Terveiset JunnuGym joukkuekilpailuista 10.-11.11.2018
10.11.2018Loppukauden tärkeitä päivämääriä
06.11.2018Telinevoimistelukilpailut Espoossa 26-27.10
05.11.2018Vk-Lohja hurahti joogaan
29.10.2018Akron kotikisoista mitalisadetta!
24.10.2018AKRON kansalliset luokka- ja akropuukilpailut 27.10.18 Tennarissa
15.10.2018Syyskokous 5.11.2018
08.10.2018Mitallisadetta telinevoimistelijoille Tampereelta
06.10.2018Ensi viikonloppuna salilla kilpailut - ei normaaleja harjoituksia
18.09.2018Alkeisjooga -kurssi

Siirry arkistoon »