Ryhmiin ilmoittaudutaan jäsenrekisterin kautta. Emme ota vastaan puhelin tai s-posti ilmoittautumisia.   

Ole tarkkana, että ilmoitat lapsesi oikeaan ryhmään. Tasoa ylempään ryhmään ilmoittautuminen ei ole sallittua.  
                                                     

Ilmoittautuminen tehdään kerralla koko lukukaudeksi syksy-kevät. Lasku tulee kerralla, mutta kahdessa erässä: syksy ja kevät. 

Sinun on rekisteröidyttävä jäsenrekisterinkäyttäjäksi, ennen kuin voit ilmoittautua ryhmiin.  Katso pika-ohje alta. 

Rekisteröityminen tehdään vain kerran

                                             


Katsothan ryhmien ikävaatimukset ja muut tiedot täältä. 

 


 

 ILMOITTAUTUMISEN PIKAOHJE: 


 • Huoltaja rekisteröityy käyttäjäksi. Järjestelmä antaa salasanan, käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi. Perheelle riittää yksi käyttäjätunnus ja salasana. 


 • Huoltaja kirjautuu palveluun ja liittää lapsensa tiedot alikäyttäjäksi. Muista laittaa myös lapselle huoltajan sähköposti sekä huoltajan puhelinnumero. 


 • Ilmoittautumisen ollessa avoinna, ilmoita lapsesi liikuntaryhmään kohdasta 

 • ILMOITTAUTUMINEN. Alasvetovalikosta löytyvät kaikki alaisuudessasi olevat käyttäjät (lapsesi). 


 • Paikka on vahvistunut, kun olet saanut laskun sähköpostiisi. 


 • Ensimmäisellä käyttökerralla luethan alla olevat tarkemmat ohjeet myös! 

 


IILMOITTAUTUMINEN VAIHEITTAIN:


 • Käyttäjäksi rekisteröityminen: Rekisteröityminen tehdään Internetissä rekisteröitymislomakkeella, johon täytetään huoltajan henkilötiedot. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla pääset kirjaututumaan sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää samat tiedot myös antamaasi sähköpostiin. 


 • Sisäänkirjautuminen: Saatuasi salasanan pääset kirjautumaan ohjelmaan, käyttäjätunnuksesi on rekisteröinnissä ilmoittamasi sähköpostiosoite. 


 • Alaikäisen lapsesi rekisteröiminen on välttämätöntä: Huomaa, että ryhmiin voi ilmoittaa vain oikean ikäisen henkilön, siksi lapset pitää rekisteröidä ohjelmaan alakäyttäjiksi huoltajan rekisteröitymisen jälkeen. Huoltajan tiedoilla ei voi liittyä lasten liikuntaryhmiin.  


 • Kohdassa OMAT TIEDOT voit rekisteröidä kaikkien lastesi tiedot alaisuuteesi. Huoltajan tietojen vieressä teksti Uuden alikäyttäjän rekisteröinti. Tästä avautuu uusi kaavake lapsen tiedoille, täytä ja muista tallentaa. HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi huoltajan osoite sekä puhelinnumero. Huoltaja voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä. 


 • Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen Voit tutustua ennen ilmoittautumista eri ryhmiin www.voimisteluklubilohja.com Sieltä näet mitä ryhmiä on tarjolla eri-ikäryhmille. Sivuilla kerrotaan lyhyesti tuntien sisällöistä. Ryhmien vapaat paikat näkyvät jäsenrekisteriohjelmassa ilmoittautumisen ollessa auki. 


 • Ilmoittautuessasi kirjaudut ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi rekisteröitymisvaiheessa sähköpostiisi saamasi salasanan. 


 • Etene kohdasta 'ilmoittautuminen'. Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on alasvetovalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin. Ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. 


 • Ilmoituksen vahvistaminen Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on lähettänyt laskun sähköpostiisi. Jos sinulla ei ole tai et ilmoittanut sähköpostiosoitetta ohjelma näyttää vahvistuksen ruudulla, kun lasku on hyväksytty. 


 • Ainoastaan liikuntaryhmiin ilmoitetuista osallistujista tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti. 


 • Varasijalle ilmoittaminen Ilmoittautumisen ollessa avoinna ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonoon, jos kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonopaikkoja on 10 kpl. Mikäli jonottajia tulee ryhmään paljon, pyrimme mahdollisuuksien mukaan perustamaan lisää ryhmiä. Ilmoitamme vapautuneesta paikasta sähköpostiviestinä ja samalla saat laskun sähköpostiisi. Mukaan voi tulla heti seuraavalla kerralla viestin saatuaan. 


 • Muutokset jäsentiedoissa: Omilla tunnuksilla voit päivittä omia ja alaisuudessasi olevien lasten yhteystietoja OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivuilta näet myös mihin ryhmään olet jo liittynyt ja sinulle kirjoitetut laskut. 


 • Seurassamme saa kokeilla kauden alussa kerran (ensimmäinen treenikerta ilmoittautumisesta), jonka jälkeen maksu tai ilmoittaminen lopetuksesta osoitteeseen toimisto@voimisteluklubilohja.comHuomioithan että jos et ilmoita lopettamisesta tietosi eikä myöskään laskusi poistu järjestelmästä. 

 
 

HUOM ! 

- rekisteröidy s-postilla mitä luet säännöllisesti. Älä tallenna järjestelmään lapsen sähköpostiosoitetta!  Seuramme viestintä tapahtuu vain järjestelmässä olevaan sähköpostiin. 


- emme ota vastaan puhelin tai s-posti ilmoittautumisia 


- perhealennuksen saat vain kun toimit yllä olevien ohjeiden mukaan (lapset alikäyttäjänä) 

  

Tiedusteluja voi lähettää myös s-postitse 

toimisto@voimisteluklubilohja.com