Ohjaajaesittelyt

Päivittyy kauden kuluessa.

Aliisa.jpg

Aliisa Saarinen 16-vuotias nuori, joka opiskelee tällä hetkellä lukiossa Helsingissä. Itselläni on 11 vuotta telinevoimistelutaustaa sekä kilpa- että harrastepuolelta. Olen ohjannut vuoden ajan seurassamme akroa ja telinevoimistelua, ja tällä hetkellä valmennan akro 2 ryhmää sekä NTV kilparyhmiä K3 ja K4. Minulla on telinevoimistelun tuomarikortti, taso 2.

Moro! Mä oon Aurora Jokela, mutta tottelen myös nimeä Aukku. Valmentajana oon toiminu kohta 3 vuotta ja oma tausta löytyy teline -ja akrobatiavoimistelusta. Tällä hetkellä mun valmennuksesta pääsevät nauttimaan bäkkärin pojat ja akron kilpatytöt. Valmentamisessa parasta on kun lapsi oppii uuden taidon sekä liikunnan ilon näkeminen. Omaan myös akron tuomaripätevyyden, joten usein mut löytääkin kisoista sieltä tuomaripöydän takaa. PS. Kuva on vuodelta 2013 joten ihan ton näköstä Aukkua ette salilta löydä

aukku.jpg

Moikka! Miun nimi on Charlotte Austin, ja oon ohjannut voimistelua neljä vuotta. Harrastin nuorempana voimistelua ja tällä hetkellä ohjaan alkeisvolttia, voltti1 ja voltti2. Nautin valmennuksesta koska näen että lapsilla on hauskaa tekemässä sitä asiaa mistä olen intohimoinen.

Charlotte.jpg

Heippa! Minä oon pirtsakka ja hymy korvissa kulkeva Elina Moilanen ja valmennan Voimisteluklubilla kolmatta vuotta. Omalta taustalta löytyy telinevoimistelua seitsemän vuoden takaa mutta nykyään pysyttelen valmentajan roolissa! Lapsien into ja onnistumisen ilo on työssäni ehdottomasti parasta

Elina.jpg

Hei olen Elli Pirttilahti ja valmennan cheerleadingia. Aloitin vasta tällä kaudella valmentamisen. Olin vuoden 2017 Suomen junior maajoukkueessa. Cheerleadingissa tykkään eniten stunteista (eli siitä kun ihmisiä nostellaan ja heitellään) ja siitä, että urheilemme isossa ryhmässä, jossa kaikki ovat kavereita keskenään. Valmentamisessa taas tykkään eniten siitä, kun näen urheilijoiden kehittyvän ja innostuvan uusista jutuista

Elli.jpg

Moi, oon Emma Sassi!😂 Musta treeneissä on tärkeintä että kaikilla on kivaa ja mun treeneissä ei ookkaan ikinä tylsää 😉 Omaa kokemusta telinevoikasta on aika pitkältä ajalta ihan kilpatasolla asti. 😊 Rakastan nähdä kun nuoret oppii uutta, siitä tulee itellekkin super hyvä fiilis ! Tällä hetkellä mun valmennuksessa on flikki 3 ja 4 ryhmiä ja kerran viikossa auttelen kilpapuolellakin

Emma_S.jpg

Moi, mä oon Emil aka Thor. Vedän tällä hetkellä vain Cheer 1 ryhmää, eli ellen eksy paikalle joskus toiste, minut näkee salilla vain sunnuntaiaamuisin. Olen suhteellisen uusi lisä Voimisteluklubin henkilöstöön, sillä aloitin kevään puolivälissä apuvalmentajana. Olen harrastanut Cheerleadingia noin puolitoista vuotta ja treenaan tällä hetkellä Funky Team Gorillazissa joka myös toimi tänä vuonna suomen maajoukkueena. Valmentamisessa ehdottomasti parasta on oman tiedon ja taidon jakaminen sekä nähdä urheilijoiden kehitys kauden aikana.

Emil.jpg

Moi! Mun nimi on Emma Davidsson ja olen ohjannut noin puolitoista vuotta. Voimistelu taustaa multa löytyy kilpatasolta muutaman vuoden ajalta. Viime keväänä suoritin tuomarikortin ykköstason. Tällä hetkellä valmennan voltti ja flikki 3 -motivaatio ryhmiä sekä ohjaan synttärijuhlia. Olen innokas ohjaaja ja teen parhaani että tunneillani kaikilla on hauskaa sekä kehitystä tapahtuu!

Emma_D.jpg

Moikka, mun nimi on Elvi Läntinen ! Oon itse harrastanut voimistelua 5 vuotta ja nyt ohjannut 4 vuotta. Ohjaan tällä hetkellä alkeisvolttia, voltti 2 ja flikki 1 ryhmiä. Mun tunneilla on hyvä tekemisen meininki !

Etti Läntinen.
Olen rento mutta napakka tyttö, pidän valmentamisesta ja tämän hetkinen kausi on minun 5. Tällä kaudella valmennan kuperkeikka-, voltti- sekä flikkiryhmiä. Olen suorittanut jumppakoulukoulutuksen ja suoritan parhaillaan lajitaitokoulutusta. Omaa lajitaustaa löytyy 7 vuoden harrastustaival voimistelun erimuodoissa.
.Helmi.jpg
Mä oon Helmi, ja olen aloittanut ohjaamisen tänä syksynä. Mun valmennuksesta pääsee nauttimaan kuperkeikat ja akro 2 tytöt. Itsellä löytyy 10 vuoden telinevoimistelutausta ja tällä hetkellä kilpailen akrobatiavoimistelussa. Toimin ohjaajana koska haluan jakaa tietotaitoani eteenpäin lapsille ja nuorille, jotka nauttivat voimistelusta ja haluavat kehittyä
Moikka! Mä oon Henna ja valmennan kolmatta vuotta seurassamme. Omaa voimistelutaustaa löytyy monen vuoden ajalta telinevoimistelusta kilpatasolla, jonka lisäksi kokemusta löytyy myös akrobatiavoimistelusta. Tällä hetkellä valmennan flikki 1 ja 2 motivaatio-ryhmiä sekä paria flikki 3 ryhmää. Työssäni ehdottamasti parasta on se, kun näkee lasten innokkuuden harjoiteltavia asioita kohtaan sekä kehittymisen kauden aikana!

Henna.jpg

"Moikka, mä oon Inka! Alotin ohjaamisen tänä syksynä ja ohjaan tällä hetkellä flikki 2 ryhmiä. Multa löytyy voimistelutaustaa monen vuoden ajalta niin harrastus kun kilpapuoleltakin. Mun tunneilla on reipas ja ilonen meininki!"

Inka.jpg

Teppo Louhenkilpi, valmentanut kaikkia poikaryhmiä vuodesta 2008 lähtien. Valmennan myös perheryhmää mikä on tarkoitettu lapsille ja heidän vanhemmille. Kolmen lapsen vanhempana käytän omia lapsia tässä ryhmässä apuvalmentajina. Kukin ollut mukana vuorollaan.
Tällä hetkellä ohjaan urho 1,2 & 3 skills ryhmiä ja perheryhmää.

Teppo.jpg

Max.jpg

Moikka! Mä oon Max ja toimin nyt kolmatta vuotta ohjaajana. Tällä hetkellä ohjaan torstain kuperkeikkaa, sisu- ryhmiä ja urho1 ryhmää. Mun treeneissä on tavoitteena että kaikilla oli hauskaa.

Moikka! Mun nimi on Jessica, mut useimmat kutsuu Jesuks. Tää on nyt mun toinen vuosi valmentajana ja itse voimistelu taustaa on 4 vuotta joista olen kisannut 3 vuotta. Tällä hetkellä valmennan maanantaisin kuperkeikka tyttöjä ja voltteja ja alkeisflikkiä sunnuntaisin. Treeneissä fiiliksen nostaa ehdottomasti lasten ilo ja nauru sekä onnistuminen uusissa asioissa!

Jessica.jpg

Moikka! Mun nimi on Jenni ja ohjaan Voimisteluklubilla nyt toista vuotta. Omaa voimistelutaustaa löytyy noin 6 vuoden ajalta. Tällä kaudella ohjaan maanantain akro1 ryhmiä ja sunnuntain flikki1- ja flikki2 ryhmiä. Mut löytää myös sunnuntaiaamun perhevoikista aina kun niitä järjestetään. Pyrin aina siihen, että mun tunneilla on hauskaa ja opitaan uusia juttuja!

Jenni.jpg

Moikka, mä oon Nelli ja ohjaan alkeisflikki ja flikki 1&2 ryhmiä. Aloitin ohjaamisen alku vuodesta, mutta omaa voimistelutaustaa on 9 vuotta, josta suurin osa kilparyhmässä. Parasta valmentamisessa on kun lapset nauttivat treeneistä ja uuden oppimisesta! Nelli.jpg

Mimmi.jpg

Mimmi Räikkönen.
Oon valmentanut 8 vuotta, valmennan pääsääntöisesti kilparyhmiä mutta lisäksi myös flikki 1 ja 2 motivaatioita, flikki 1 ryhmää ja alkeisvoltti ryhmää. Itse olen myös harrastanut telinevoimistelua ja kilpaillut lajissa monta vuotta. Valmistuin viime syksynä Kisakalliosta liikuntaneuvojaksi ja lisäksi olen käynyt monissa lajin koulutuksissa. Valmentamisessa on parasta kun näkee lasten ilon ja innokkuuden treeneissä.

Noora.jpg

Noora Kantola.
Moikka, Olen Noora. Olen toiminut kohta viisi vuotta valmentajana sekä kilpa- että harrasteryhmissä. Omaa voimistelu taustaa on myös usean vuoden ajalta kilpatasolla. Tällä kaudella valmentelen vain kilpapuolella. Viime keväänä suoritin telinevoimistelun tuomarikortin ykköstason. Valmentamisessa parasta on ehdottomasti nähdä lasten innokkuus ja sen myötä karttuva kehitys lajissa!

Ronja Hanninen.
Olen Ronja ja ohjaan tällä hetkellä Flikki 1 ja 2 ryhmiä sekä tyttöjen kuperkeikkaryhmää. Itsellä on useamman vuoden kilpavoimistelutausta ja kokemusta myös useista muista urheilulajeista. Lasten kanssa olen tehnyt töitä niin iltapäiväkerhossa, kuin päiväkodeissakin. Pyrin huomioimaan harjoituksissani jokaisen lapsen yksilönä. Parasta on nähdä, kun lapset oppivat uutta ja heillä on hauskaa.

Ronja.jpg

Mirkka.jpg

Mirkka Karttunen.
Olen toiminut valmentajana vuodesta 2014. Tänä vuonna ohjaan torstain alkeisflikkiä ja flikki 1 ryhmää. Kuulun myös Vk-Lohjan johtokuntaan ja siksi minua näkee salilla monissa eri puuhissa. Voimistelun ilo näkyy ryhmissämme ja uuden oppimisesta iloitaan yhdessä lasten kanssa.

Moikka! Olen Pinja, ja ohjaan voimistelua nyt toista vuotta. Valmennan alkeisvoltti, voltti 1, alkeisflikki ja flikki 1 ryhmiä sekä skills-ryhmää. Lisäksi valvon perhevoikkia kun niitä järjestetään! Itseltäni löytyy noin seitsemän vuoden voimistelutausta harrastepuolelta. Valmentamisessa parasta on valmennettavien onnistumisen fiilis ja hymy treenien jälkeen

Pinja.jpg

Pauliina Vastamäki.
Moi! Olen Pauliina, tutummin Pave ja olen ollut mukana Voimisteluklubi Lohjan toiminnassa vuodesta 2010. Voimistelun parissa olen ollut jo 35 vuotta, joista yli 20 vuotta itse voimistellen. Valmennuskokemusta minulle on ehtinyt kertyä yli 20 vuotta mm. joukkuevoimistelusta, rytmisestä kilpavoimistelusta sekä telinevoimistelusta. Viimeiset kaksi vuotta olen valmentanut akrobatiavoimistelua ja tällä hetkellä olen akron kilparyhmien vastuuvalmentaja.
Voimistelu ja lasten liikuttaminen on minulle intohimo ja parhaan fiiliksen saan kun huomaan voimistelijan sisäisen motivaation syttyneen. Toivon tulevani koko ajan paremmaksi voimistelijoiden eteenpäinviejäksi ja oppimisen edistäjäksi

Apuohjaajat
Moi ! Olen Juulia Raitanen, 14v ja olen tänä syksynä aloittanut apuohjaajana maanantain alkeisvolttiryhmässä. Itse olen telinevoimistellut 9 vuotta, joista kilpaillut 8. Tällä hetkellä kilpailen maajoukkuelinjan 3 luokassa. Treenaan K1 ryhmässä ja sen vuoksi olenkin salilla melkein joka päivä. Valmentamisessa parasta on lasten innostuneisuus ja halu oppia uutta !  Juulia.jpg

Moi!
Olen Enni Salimäki ja apuvalmennan flikki 2 motivaatiota. Oon 14v ja valmentamisen aloitin tänä syksynä. Itse olen kilpavoimistellut noin 4 vuotta ja treenaan tällä hetkellä k2 ryhmässä ja kilpailen E-luokassa. Mielestäni valmentamisessa parasta on nähdä, kun lapsi nauttii harrastuksestaan ja oppii uutta.

Moi. Mä olen Milja karttunen ja olen apuvalmentaja voltti 1. Olen 14.v ja aloitin tänä syksynä valmentamisen. Itse olen harrastanut telinevoimistelua 9.v ja kilpailen tällä hetkellä F-luokassa. Treenaan K1 ryhmässä ja tämän vuoksi minua näkee usein salilla. Valmentamisessa on parasta kun näkee lapsen oppivan uutta ja että lapsi nauttii voimistelusta.

Milja_K.jpg

Oosa.jpg

Moikka! Mä oon Oosa Tahvanainen aloitin tänä syksynä apuohjaajana kuperkeikka ryhmässä. Harrastan itse vielä kilpavoimistelua joten minua näkee salilla aika usein. Tykkään puuhailla lasten kanssa ja nähdä heidän kehittymistä voimistelijoina.

Moi! Oon Milja Helander ja alotin tänä  syksynä torstain flikki 2 motivaatiossa apuohjaajana. Harrastan itse voimistelua ja olen harrastanut sitä noin 4 vuotta josta kilpaillut 3 vuotta ja kisaan tällä hetkellä E-luokassa. Omasta mielestäni parasta valmentamisessa on kun lapset oppivat uutta ja ovat iloisia treeneissä!

Milja_H.jpg