Jumppaturva

Voimisteluklubi Lohja on vakuuttanut kaikki ei-kilpailevat jäsenensä Pohjolan jumppaturva vakuutuksella seuran ohjattujen tuntien ajaksi.

 Toiminta-ohjeet tapaturman sattuessa:

- Pohjolan hoitolaitosyhteistyökumppanit löydät osoitteesta www.pohjola.fi. Pohjola on rakentanut urheilijoiden tarpeisiin laadukkaan ja kattavan sairaanhoitoverkoston. Päätavoitteena on yhdessä kumppaneiden kanssa auttaa voimistelija laadukkaaseen hoitoon.

- Tee Urheiluvahinkoilmoitus puhelimitse numerossa 0303 0303 (arkisin 8-18) tai verkossa osoitteessa www.pohjola.fi

- Korvauksenhakija maksaa hoitokulut ensin itse ja hakee Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Useimmat hoitolaitokset hoitavat sairausvakuutuksen osuuden Kelasta puolestasi. Tällöin korvaushakemuksen liitteeksi riittävät kopiot alkuperäisistä kuiteista. Ota Kelakortti mukaan!

- Saatuasi Kelasta korvauksen, toimita Kelan antama alkuperäinen korvauslaskelma sekä kopiot Kelaan toimitetuista kuiteista. Liitä mukaan alkuperäiset kuiti kuluista, joista Kela ei maksa korvausta sekä lääkkeiden alkuperäiset maksukuitit, reseptit tai niiden kopiot.

Vakuutus on voimassa vain Suomessa. Vakuutetulla ei ole omavastuuta. Vakuutustunnus on 06-8627097.

Tarkemmat tiedot jumppaturva vakuutuksesta on nähtävissä Esitteestä.

Kilpailevat voimistelijat:

Voimisteluliiton kilpailuluvan (harrastelisenssi/lajilisenssi) omaavan voimistelijan vahinkoa ei korvata tästä vakuutuksesta. Vakuutus ei ole voimassa kilpailuissa, kilpa- ja huippu-urheilussa tai niihin liittyvissä lajille ominaisissa harjoituksissa.

Kilpailevalla voimistelijalla tulee olla voimassa oleva itse hankittu lisenssi. Lisenssin voi ostaa vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutukseton lisenssi vaatii, että voimistelijalla on oma henkilökohtainen vakuutus, joka on voimassa sekä harjoittelu- että kilpailutilanteissa. Nykyään todistusta vakuutuksesta ei enää tarvitse näyttää kilpailuissa.