Uuden harrastajan opas

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Harrasteryhmämme noudattavat seuran opintosuunnitelmaa. Voimistelijat siirtyvät eteenpäin ryhmissä taitojen karttuessa omaan tahtiinsa. Ryhmissä siirtymisessä ohjaa voimistelijan taitopolku. Näin taataan turvallinen ja mielekäs harjoittelu.

Jokainen harrastajamme on seuran jäsen. Jäsenmaksu on 50€ / vuosi, se laskutetaan syksyn harrastemaksun kanssa. Jäsenmaksu sisältää Voimisteluliiton Jumppaturva -vakuutuksen. Jumppaturva on voimassa ainoastaan ohjatun tunnin ajan. Lisätietoa Jumppaturvasta löydät Jumppaturva välilehdeltä.

Vakuutusasioissa voitte olla yhteydessä seuran toimistoon sähköpostitse toimisto@voimisteluklubilohja.com.

Tapaturmatilanteissa soitamme tarpeen mukaan huoltajan paikalle. Pidättehän siis huolen, että MyClubin tiedoista löytyy ajantasaiset yhteystiedot.

Jäsenmaksuun kaudella 2024-2025 sisältyy:

- Jumppaturva- vakuutus Voimisteluklubi Lohjan harjoitusvuorolla


Turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että ryhmän valmentajalla on tieto mikäli lapsellanne on krooninen sairaus (astma, diabetes, epilepsia jne.), neurologisia haasteita (adhd, add, spd, jne.) tai tuki- ja liikuntaelinten sairauksia. Myös mm. toistuvat nivelsiteiden venähdykset, polvi- ja selkävaivat on hyvä saattaa valmentajien tietoon, jotta valmennusta voidaan yksilöllistää. Näin vähennetään loukkaantumisriskiä ja taataan turvallinen harjoittelu.

Lapset ovat vanhemman vastuulla niin kauan, kunnes ohjaaja ottaa heidät salissa vastaan. Tätä ennen salissa ei saa mennä odotus aluetta pidemmälle. Telineille, matoille ja volttimonttuun meno on kielletty ennen tunnin alkua. Näiden sääntöjen noudattaminen on erityisen tärkeää kaikkien turvallisuuden kannalta. Käyttehän asian läpi lastenne kanssa.

Harjoituksiin saapuminen:

- Huolehdittehan, että lapsenne saapuu harjoituksiin terveenä, ajoissa eikä edellisestä ruokailusta ole kulunut liian pitkää aikaa.

- Vesipullo on välttämätön voimistelutunnilla.

- Turvalliset varusteet ovat mukavat ja sopivan viileät. Talviaikaan alkulämmittelyn aikana voi tarvita lämpimämpää vaatetta.

- Roikkuvat narut, roikkuvat tai liian suuret vaatteet, korut, hiuspannat yms. ovat kiellettyjä harjoituksissa turvallisuuden vuoksi. Myös purukumin syönti harjoituksissa on kielletty.

- Harjoitellessa suosimme paljaita jalkoja, mutta tossut ovat sallittuja.

Muistuttattehan lastanne huolehtimaan varusteistaan, jottei löytötavaroita kerry.

Harrasteryhmissä yksittäisistä poissaoloista voi ilmoittaa MyClubin kautta, merkitsemällä tapahtuman kohdalla "Ei osallistu". Mutta mikäli kausi jää kesken, muistathan ilmoittaa asiasta osoitteeseen toimisto@voimisteluklubilohja.com. Voit seurata meitä facebookissa https://fb.me/Voimisteluklubilohja ja Instagramissa @voimisteluklubilohja. Tavoitat meidät myös sähköpostitse toimisto@voimisteluklubilohja.com.

Salilla nähdään!