15.11.2016

Viime viikonloppuna kisattiin Tampereella

Vk-Lohjan voimistelijat osallistuivat viime lauantaina kilpalinjan kisoihin luokissa
B, C, D, E ja F.

B luokassa Elli Jokinen saavutti kategorian 4. Muut B luokassa kisanneet olivat: Emmi Järvelä, Viivi Mäki, Flora Finnerman, Helli-Noora Poutiainen, Helga Pasma, Janette Koponen ja Miira Sundqvist.

C luokassa Elsa Norrby saavutti 5 kategorian pisteet. Muut C- luokassa kisanneet: Ilona Blomberg, Martta Salovaara, Pinja Heikkilä,  Jina Koivumaa ja Nella Korhonen.

D luokassa Milja Karttunen sijoittui 8:ksi. D luokassa kilpailivat lisäksi Hertta Hänninen, Olivia Sevon.

E luokassa kilpailivat Aino Koivukoski, Laura Kemola ja Venla Karttunen. Telineillä tuli harmittavia epäonnistumisia, parhaiten tytöillä sujui tällä kertaa hyppy.

F luokassa kilpailivat Helmi Österberg ja Nuppu Gillberg. Helmi sijoittui 10:ksi hypyssä ja permannolla tuli 9:s sija. Nupulla muille telineille jäi vielä parannettavaa, mutta puomilla tuli huippuonnistuminen pysyvällä sarjalla pisteet 11.95 ja telineen voitto.

Maajoukkuelinjalla kilpailtiin ensimmäistä kertaa pakollisilla liikesarjoilla luokassa 2.  Sara Stenbacka teki 3 telinettä ja sai hyvää kokemusta ensimmäisestä maajoukkuelinjan kilpailustaan.

JunnuGym- joukkuekilpailut ensi viikonloppuna Turussa päättävät syksyn kisakauden.